MOJO HANDS er et af de sidste par årtiers mest originale og succesfulde danske soul/ rhythm & blues bands. Mojo Hands har siden starten udgivet 3 studiealbums der har givet mere opmærksomhed end man normalt er vant til på vore breddegrader når man spiller en musik som ikke sådan lige er at finde på hitlisterne! – Mojo Hands har endvidere udgivet et live album, optaget i Falkenberg i Sverige.
Mojo Hands  har netop udsendt deres 4. studiealbum”High Blood Pressure”, 11 sange indspillet i Lundgaard Studiet i Vejen.
ZENIA LEVRING MADSEN,  er i front for Esbjerg bandet, og har i de senere år udviklet sig kolosalt og imponerer til stadighed publikum i ind-og udland med sit store stemmepotentiale og farverige udstråling.
BO MØLLER er guitarist i Mojo Hands. Bo er en fantastisk bluesguitarist med et meget stort repertoire, og ligesom resten af bandet kommer han fra Vestjylland, men bor til dagligt i København. Bo har tillige et godt navn på den danske jazzscene.
Trommerne spilles af ERIK LODBERG, og er den der har været med i længst tid i Mojo Hands. Erik har været ‘omkring’ i sin musikalske karriere, og spillede i næsten 10 år bag Henning Stærk med bandet Shaky Ground, men har også har lagt ’beats’ bag folk som Link Wray, Dan Baird, Seth Walker, Johnny Sansone, Lloyd Jones, Rock Nalle, Michelle Birkballe, o.m.f.
LARS “Doc” THOMSEN, er bassist og har efterhånden været en del af Mojo Hands i snart  15 år,  hvor han nyder stor anerkendelse for sit ‘ monstersving’! Lars har fortid i det talentfulde Stråps blues band og har spillet med alt og alle i det vestjyske.
RASMUS GRØNBORG, spiller klaver og orgel i Mojo Hands, og er ligesom Bo uddannet på Konservatoriet i Esbjerg. Rasmus spiller i mange sammenhænge, bl.a. som organist i en kirke, men har som de andre i bandet en speciel forkærlighed for ‘the blues’ i alle genrens facetter.
English version:
The Danish rhythm & blues quintet Mojo Hands is one of the most succesfull danish bluesbands in more than two decades. With 3 studio albums and a Live album recorded in Sweden, the Esbjerg natives has got more attention and airplay, than a blues band usually gets in Scandinavia. The band has toured and played clubs and festivals all over Europe and especially in Sweden Mojo Hands have had a steady growing fan base throughout the years.
Mojo Hands have just released their 4th studiealbum, “High Blood Pressure”, recorded in famous Lundgaard Studios.
Mojo Hands: Zenia Levring Madsen: Vocals, Bo Møller: Guitars, vocal, Lars Thomsen: Bass, Rasmus Grønborg; Keyboards, Erik Lodberg: Drums
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *